Korjausrakentamista Espoosta vuodesta 1991

Espoon Siteco Oy toteuttaa laadukasta korjausrakentamista jo toisessa polvessa. Tarjoamme rakennus- ja saneerauspalveluja isännöintitoimistoille, taloyhtiöille, yrityksille ja yksityisille koko pääkaupunkiseudulla. Tutustu palveluihimme!

Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta

Yritys on perustettu vuonna 1991 toimitusjohtajanaan Tomi Koski. Yrityksessämme työskentelee vain monipuolisen ammattiosaamisen omaavia suomalaisia rakennusalan ammattilaisia. Työnjohto ja asentajat ovat saaneet rakennusalan koulutuksen, jonka jälkeen jokaiselle on kertynyt 15-35 vuoden työkokemus.

Henkilökuntaamme koulutetaan säännöllisesti materiaalitoimittajien tilaisuuksissa, mm. Ardex Oy:n opistossa, ja työnjohto ja asentajat ovat VTT:n sertifioimia märkätila-asentajia.

Suosituksia ja referenssejä on saatavissa mm. lukuisilta isännöintitoimistoilta. Tutustu kuviin referenssikohteista täällä. Asiakasrekisterissämme on tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 1991 asti!

Ota yhteyttä!

Jos kotisi kaipaa remonttia, meiltä saat siihen kokonaisvaltaisen ja asiantuntevan toteutuksen. Ota siis yhteyttä ja keskustellaan lisää sinun remonttitarpeistasi!

Yhteistyössä:

Tarvitsetko remontointi- tai rakennuspalveluja?

Kerro tarkemmin ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Kerro meistä kavereillesi