MÄRKÄTILAREMONTIT KOTIIN JA TOIMITILOIHIN

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti laatutakuulla | Espoo

Kaipaako kylpyhuone uudistusta? Onko toiveissasi viihtyisät saunatilat? Espoon Siteco Oy tarjoaa korkealaatuiset ja luotettavat kylpyhuoneremontit kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille koko Espoon ja pääkaupunkiseudun alueella. 

Toteutamme kosteiden tilojen korjaukset, kuten taloyhtiöiden teettämät kylpyhuoneremontit, vahvalla osaamisella. Sinun ei tarvitse etsiä useampia eri alojen urakoitsijoita, vaan saat koko remontin samalta luotettavalta urakoitsijalta avaimet käteen -periaatteella. Työnjohto ja asentajamme ovat VTT:n sertifioimia sekä Ardex Oy:n kouluttamia märkätila-asentajia. Meiltä tarvittaessa myös kosteusmittaukset ja kosteusvauriokorjaukset.

Tarjoamme taattua laatua ja luotettavuutta jo toisessa polvessa. Myönnämme kaikille töillemme kahden vuoden takuun. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä »

Yksilöllinen sauna paneloinnista laatoitukseen

Siisti sauna ja kaunis kylpyhuone nostavat paitsi asunnon viihtyisyyttä myös sen arvoa. Toimiviin märkätiloihin kannattaa siis satsata. Toteutamme myös yksilölliset toiveet! 

Palveluumme kuuluu koko remontti putki- ja sähkötöineen paneloinnista laatoitukseen. Remontin toteuttavat kokeneet, koulutetut ammattilaisemme. Meiltä tarvittaessa myös kosteusvaurioiden korjaus.

Ota yhteyttä

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Ostaessasi tavanomaista kotitaloustyötä, mm. remontti- ja peruskorjaustyötä, saat vähentää 40 % työn hinnasta kotitalousvähennyksenä verotuksessa. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

vero.fi